Documenten

Handleiding URL-parameters Swing Viewer

Met behulp van zogenaamde URL-parameters is het mogelijk om Swing Viewer direct te openen via een URL met vooraf opgegeven parameters. Deze handleiding beschrijft de mogelijkheden en de werking van de URL-parameters.

31-08-2018 / Beheerders / 12 pagina's / 686 kB

Handleiding Open Data Service

Handleiding voor het gebruik van de Swing Open Data Service.

09-07-2018 / Beheerders / 4 pagina's / 375 kB

Startershandleiding Swing Mosaic

Deze startershandleiding beschrijft de belangrijkste handelingen om een Mosaic (dashboard) te maken.

25-07-2017 / Beheerders / 10 pagina's / 1005 kB

Handleiding Objectenmodule

Handleiding voor het aanmaken van objectenniveaus en het instellen van de weergave van de objecten in kaart.

13-02-2018 / Beheerders / 14 pagina's / 2695 kB

Handleiding Autorisatie (Gebruikers- en toegangsgroepen)

In deze handleiding wordt de autorisatiemodule van Swing Studio/Viewer beschreven.

05-02-2018 / Beheerders / 17 pagina's / 1242 kB

Handleiding rapporten Swing Jive

Een handleiding voor het maken van rapporten in Swing Jive.

22-08-2017 / Beheerders / 33 pagina's / 1149 kB

Handleiding Profieltaart

Deze handleiding bevat een stappenplan voor het aanmaken van een Profieltaart (in kaart) en een beschrijving van de verschillende toepassingen.

07-02-2017 / Beheerders / 15 pagina's / 1486 kB

Handleiding Kaartlagen in Swing 5

Deze handleiding beschrijft (stapsgewijs) hoe in Swing Studio een kaartlaag (contour of achtergrond) is toe te voegen aan de weergave van kaartpresentaties in Swing Jive.

29-07-2016 / Beheerders / 8 pagina's / 991 kB

Toepassing van HTML, CSS en Word in rapporten van Swing 5

Dit zip-bestand bevat de standaard CSS en het standaard Word-sjabloon voor rapporten in Swing 5. Met behulp van de bijgevoegde handleidingen kunnen deze worden aangepast aan de eigen huisstijl. Daarnaast wordt de toepassing van enkele basiselementen uit de HTML gedemonstreerd.

20-03-2015 / Beheerders / 4 pagina's / 357 kB

Voorbeelden van importbestanden voor Swing 5

Dit zip-bestand bevat twee voorbeeldbestanden, een met 'platte' data en een met kubusdata. Deze geven u een beeld van hoe de importbestanden voor Swing 5 het beste kunnen worden ingericht.

20-03-2015 / Beheerders / 2 pagina's / 1517 kB

Quickstart Swing Studio

In deze korte handleiding staat beschreven hoe in Swing Studio data kan worden geïmporteerd en vervolgens gepubliceerd via Swing Jive.

03-02-2015 / Beheerders / 19 pagina's / 644 kB