Release Swing Jive versie 5.0.10

2016-12-09
door Edward Diemel

ABF start vanavond met de uitrol van de nieuwe release van Swing Jive, versie 5.0.10. In de komende weken worden alle klantversies automatisch omgezet naar deze nieuwe versie. Deze versie is op diverse vlakken verbeterd en bevat daarnaast enkele nieuwe functionaliteiten.

Zo zijn er aanpassingen gedaan voor een verbeterde weergave op kleine schermen (zoals tablets en smartphones) en is de snelheid van het laden van gegevens uit een kubus sterk verbeterd. Verder is het voor gebruikers mogelijk om gebiedsgroepen aan te maken met de beschikbare gebieden (beschikbaarheid afhankelijk van de versie).

In Swing Studio is onder andere uitgebreid met diverse nieuwe opmaakmogelijkheden en de rapportenmodule kent diverse verbeteringen met betrekking tot de weergave van tabellen en grafieken.

Lees voor alle ontwikkelingen de release notes van Swing 5.0.10.