Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

2017-04-05 - Release Swing Jive versie 5.1.0

ABF start vrijdagavond 7 april met de uitrol van de nieuwe release van Swing Jive, versie 5.1.0. Naar verwachting zijn maandagochtend alle versies omgezet naar de nieuwe release. Deze release bevat diverse nieuwe functionaliteiten en verbeteringen.

2016-12-09 - Release Swing Jive versie 5.0.10

ABF start vanavond met de uitrol van de nieuwe release van Swing Jive, versie 5.0.10. In de komende weken worden alle klantversies automatisch omgezet naar deze nieuwe versie. Deze versie is op diverse vlakken verbeterd en bevat daarnaast enkele nieuwe functionaliteiten.

2016-08-30 - Release Swing Jive versie 5.0.9

ABF is gestart met de uitrol van de nieuwe release van Swing, versie 5.0.9. Alle klantversies worden automatisch omgezet naar deze nieuwe versie. Naast diverse verbeteringen bevat deze versie ook enkele nieuwe functionaliteiten.

2016-08-01 - Gemeente en marktpartijen werken samen aan nieuw informatie dashboard Symfonie

Maandag 4 juli 2016 hebben de gemeente Waddinxveen, Hot ITem, Vicrea en ABF Research officieel de start voor een ontwikkeling van een informatiedashboard afgetrapt. Met dit dashboard krijgt iedereen binnen de gemeente toegang tot strategische, tactische en operationele kritische prestatie indicatoren. Hiermee speelt de gemeente in op de trend dat verantwoordelijkheden steeds lager in de organisatie komen te liggen. De gedachte is dat iedereen zich dankzij cijfers en visualisatie bewust is van de eigen bijdrage en het effect op de (beleids)doelen.

Ouder nieuws